GDC Gotenyama

GDC Gotenyama

GDC Gotenyama is a next-generation data centre built in pursuit of functionality as a working environment as well as a high performance data centre facility with concerns about environmental issues. As a work space, it has the design concept of 'anacatesthesia' and 'zero gravity', and brings the visitors a sense of exaltation by making them feel as if they were on a spaceship. We tried to embody the concept 'a place where people and information are brought together, and new wisdom is achieved'. Moreover, it is aimed to become a timeless space with an enduring spirit of innovation.

WORKPLACE
DATE2011.02
LocationShinagawa-ku ,Tokyo
Architect,Interior DesignTAISEI CORPO RATION
Interior Supervision, FFE design & SupervisionNikken Space Design
Prize2011-JCD Design Awards Best100 design, 2012-JID Award Biennial Honorable Mention, 2012-INTERIOR PLANNING AWARD for excellence
DesignerTOI KenichiroMIZUHARA HiroshiIMAI Mitsuhiko
PhotographyYoshikazu Yamazaki [TAD]