Javascript is invalidity.
Please activate Javascript on your browser.

Hioki Innovation Center

This research and development facility was built next to the headquarters building of HIOKI E.E. Corporation, an electrical measuring instruments manufacturer. A single-floor workplace approx. 110 m x 36 m was set on the top (third) floor, where research and development departments have been integrated. The building was designed to create more opportunities for researchers to meet together and communicate informally with each other, in order to encourage new innovations. The office has a large window with a panoramic view of the area to enjoy each season. Communication space “Terrace” and “Forest Hills Café,” which has been relocated from the headquarters building, are on the second floor and can be accessed through the spiral staircase. Bright wood materials are used as the basic tone of these areas, to provide moments of relaxation during research breaks.