Javascript is invalidity.
Please activate Javascript on your browser.

Sumitomo Mitsui Trust Realty Sakurayama Center

previous
next
This renovation work was part of the office relocation. The new office will be located on the ground floor of the shopping arcade along the main road. While the deep eave of the arcade always appears to be slightly dim, the façade of the new office places emphasis on visibility. The Nagoya City Museum is located to the front of the office. When designing the façade exterior, installing the signs, and planning the light illumination, consideration was given to a sense of harmony with the historic building and shopping arcade as well as to the regulations and municipal bylaws for sign installation in the educational district. Plain wood is the single material used in the entrance lobby, providing visitors with a cheerful image of the office when they face the façade.