Javascript is invalidity.
Please activate Javascript on your browser.

Wakohre City Kobe Sannomiya 

This is a model unit of a condominium in Sannomiya, the heart of Kobe, designed for people living in their own ways in this beautiful town surrounded by the sea and mountains. This model unit was set under the concept of a chef’s table for the living space of an entrepreneur in his 40’s with diverse tastes and particular interests living with his girlfriend. A large kitchen and a dining table are placed in the middle of the living/dining room to produce a space to entertain guests with food and drinks served from the kitchen that is compared to an entertainment stage. The walk-in wine cellar adjacent to the living/dining room is a contrivance that visually gives a sense of elation to guests. Each space added with a different taste provides a high entertainment nature so that guests will enjoy the appearances of the two spaces whenever they open the door.