Javascript is invalidity.
Please activate Javascript on your browser.

Tokyo University of Science / Library, Garden Lounge, Canteen

Tokyo University of Science, Katsushika Campus is situated adjacent to the Katsushika Niijukumirai Park. The campus is not enclosed by fences, which helps to create a free and open atmosphere. We designed the furniture for the library and canteen. We planned the furniture in contemporary, stylish design, while respecting the traditional atmosphere of the university's library space. We also built the library lounge, which has become a serene space together with the library. Earthquake-resistant bookshelves (standard seismic intensity for design KS=0.6) have also been designed and installed. For the canteen, we planned light, well-designed furniture in keeping with the campus' open atmosphere.