Javascript is invalidity.
Please activate Javascript on your browser.

Nakanoshima Daibiru Cafeteria and Refresh Salon

previous
next
This amenity area is located on the fifth floor of the Nakanoshima Dai Building. The location is within a famous building complex that mixes old and new. The interior uses natural wood and is designed taking into account the rhythm of the exterior vertical column that continues into the interior. The colour scheme is black, white with a hint of green. There are glass screens, which ensure the creation of a natural environment. The‘refresh’salon, which is next to the cafeteria, is a free space that is for everyone and its interior has been designed to be bright and stately. The public corridors accommodates an art wall, which shows the history of the company’s projects. As a space, it is an example of where old and new can coexist.